luni, 15 septembrie 2014

Super-bucataria Ep1-Soufle de Scarbosenie


Azi,bucatarul nostru,Vlad Mancare-stricata,ne va arata cum sa facem Soufle de Scarbosenie.
Ingrediente
Pentru un reusit Soufle de Scarbosenie,va trebuie 5 bucati de piept de porumbel,fulgi de nisip,mujdei ala Vlad,ficat de diavol tasmanian,o turta si un bostan.
Mod de preparare
Luati bucatile de piept de porumbel si tavalitile in fulgi de nisip,si lasati 30 de minute la prajit.In timpul in care se prajeste pieptul de porumbel,vom face mujdeiul ala Vlad.Va trebuie:un scuipat proaspat,apa de muraturi clocita de 2 ani,un castravete si un usturoi.Puneti-le pe toate intru-n bol,si pisati-le timp de 10 minute.In celelalte 20 de minute,vom pregati ficatul de diavol tasmanian.Condimentati-l cu niste excremente de urangutan si de babuin.Scoateti la racit pieptul de porumbel,si puneti la prajit ficatul de diavol tasmanian.Acum vom pregati ''Foccacia''(un fel de paine)retetei noastre.Crapati bostanul,pisati-l mult,si puneti ce va iesit pe turta.Acum scoateti ficatul de diavol tasmanian la racorit.Acum,asezati totul pe un platou si gata!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu